Ochrana osobných údajov

Združenie basketbalových rozhodcov (ďalej len ZBR), uchováva a spracováva osobné údaje v súlade s nariadením EÚ 2016/679 o ochrane dát (GDPR) a so zákonom o ochrane osobných údajov č. 18/2018 Z.z.

 

AKÉ OSOBNÉ ÚDAJE OD VÁS ZHROMAŽĎUJEME?

ZBR uchováva prostredníctvom svojej webovej stránky osobné údaje ako meno a priezvisko, adresu a emailový kontakt. ZBR tieto údaje uchováva na základe písomného súhlasu každého člena združenia so spracovaním osobných údajov. Tento súhlas je neoddeliteľnou súčasťou prihlášky za člena ZBR. 

Ďalej webová stránka zbr.sk uchováva súbory cookies, pre správne fungovanie webu a analýzu návštevnosti webu.

Pri každom kroku sa ZBR riadi platnou legislatívou.

 

PREČO TIETO ÚDAJE POTREBUJEME?

Osobné údaje uvedené vyššie sú v prvom rade využívané pre potreby samotných užívateľov z dôvodu potrebnej administratívy (vyúčtovania zápasov) spojenej s činnosťou basketbalového rozhodcu, komisára a observera. Ďalej tieto údaje slúžia na komunikáciu medzi správcom webu a samotnými užívateľmi.

Súbory cookies slúžia na analytické účely ZBR, ktoré sú využívané len na interné účely. ZBR sa zároveň zaväzuje, že Vaše osobné údaje nebudú vydané tretím stranám.

 

AKO MÔŽEM ZMENIŤ, AKTUALIZOVAŤ ALEBO ODSTRÁNIŤ SVOJE OSOBNÉ ÚDAJE?

Používatelia môžu svoje osobné údaje kedykoľvek zmeniť alebo aktualizovať na základe písomnej žiadosti na e-mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. . Zároveň, na písomnú žiadosť používateľa budú osobné údaje z databázy vymazané a ZBR ich nebude ďalej spracovávať.

 

ČO SÚ COOKIES A AKO ICH VYUŽÍVAME?

Cookie je malý textový súbor, ktorý sa prenáša z webovej stránky a uloží sa vo Vašom počítači alebo vo Vašom mobilnom zariadení. ZBR používa cookie súbory (tzv. cookies) s cieľom zlepšiť a zjednodušiť Vašu návštevu na stránke www.zbr.sk . Nepoužívame ich na uloženie Vašich osobných informácií a ani ich neposkytujeme tretím stranám.

Na základe cookies získavame údaje ako je celkový počet návštevníkov a taktiež sa informujeme, či ste už našu stránku navštívili.

Súbory cookies môžete odmietnuť alebo v prípade potreby vymazať. Pokyny, ako to urobiť nájdete v sekcii „Pomocník“ Vášho webového prehliadača.